ne kadar yağ,ne kadar süre kavrulacak,enginarlar soyulmuş mu eklenecek ;ısık ateş ne kadar kısık,olduğunu nasıl anlayacağız :)hiç yemek yapmadığım nasılda belli..ve hiç enginar yemediğim...enginar cigerler için iyiymiş..bu arada 55 gündür içmiyorum :)benden de bir tarif:ekmeği al,arasını aç,peynir vs koy,tost makinesine koy,ısıt,olunca yegönlünce kal
Enginarı pek sevmem (genel olarak yemeye meraklı değilimdir) ama bünye vitamin ister, mineral ister, öyle hergün tostla nereye kadar?
vitamin mineral protein vs, gerekli.tost işin latifesi, eşim olmasa ben sağlık açısından daha büyük sorun yaşardım;tarhanaya, mantara, menemene,yeşil mercimege evlendikten sonra alıştım...ama yapamam..tadına bakmadan yemem sevmem diyenlerdenim;hadi bakalım bir gün denerim yemeyi.sağlıcakla kal-hep çoğul
tadına bakmadan "yemem, sevmem" demeyi aşmanın yolu, yemek yapmaya başlamak olabilir. kendimden biliyorum :)
Post a Comment
4 comments:
ne kadar yağ,ne kadar süre kavrulacak,enginarlar soyulmuş mu eklenecek ;ısık ateş ne kadar kısık,olduğunu nasıl anlayacağız :)
hiç yemek yapmadığım nasılda belli..ve hiç enginar yemediğim...enginar cigerler için iyiymiş..bu arada 55 gündür içmiyorum :)
benden de bir tarif:ekmeği al,arasını aç,peynir vs koy,tost makinesine koy,ısıt,olunca ye
gönlünce kal
Enginarı pek sevmem (genel olarak yemeye meraklı değilimdir) ama bünye vitamin ister, mineral ister, öyle hergün tostla nereye kadar?
vitamin mineral protein vs, gerekli.
tost işin latifesi, eşim olmasa ben sağlık açısından daha büyük sorun yaşardım;tarhanaya, mantara, menemene,yeşil mercimege evlendikten sonra alıştım...ama yapamam..tadına bakmadan yemem sevmem diyenlerdenim;hadi bakalım bir gün denerim yemeyi.
sağlıcakla kal-hep çoğul
tadına bakmadan "yemem, sevmem" demeyi aşmanın yolu, yemek yapmaya başlamak olabilir. kendimden biliyorum :)
Post a Comment